Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Algemene voorwaarden

  1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hierna “Voorwaarden”) zijn van toepassing op alle transacties, contracten, leveringen en diensten tussen de klant en The Unique Labels (hierna “The Unique Labels”).
  2. Acceptatie Door het plaatsen van een bestelling stemt de klant in met deze algemene voorwaarden.
  3. Uitzonderingen Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders overeengekomen door The Unique Labels, zijn eventuele afwijkende voorwaarden van de klant niet van toepassing.
  4. Wijzigingen The Unique Labels behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden en haar website te allen tijde en naar eigen goeddunken te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving aan de klant.

Bestellingen en Contracten

  1. Totstandkoming Een contract komt tot stand zodra The Unique Labels per e-mail de bestelling bevestigt aan het door de klant opgegeven e-mailadres.
  2. Online Aankopen Online aankopen die om welke reden dan ook technisch of anderszins worden onderbroken voordat de betalingsinstructies zijn voltooid, worden niet als definitieve bestelling beschouwd.
  3. Geschiktheid voor Aankoop De aangeboden artikelen zijn bedoeld voor individueel gebruik en niet voor doorverkoop aan professionele partijen.
  4. Leeftijdsvereiste Alleen personen van 18 jaar en ouder met een vast woonadres zijn gerechtigd om aankopen te doen bij The Unique Labels.

Prijzen en Betalingen

  1. Contractprijs De contractprijs is de prijs die geldt op het moment van aankoop bij The Unique Labels.
  2. Leveringskosten De prijzen zijn exclusief eventuele leveringskosten, tenzij anders vermeld.
  3. Vergissingen The Unique Labels is niet aansprakelijk voor (kennelijke) fouten in prijzen of beschrijvingen op haar website en behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren in geval van dergelijke fouten.

Uitvoering van Aankopen en Levering

  1. Verwerking The Unique Labels zal bestellingen met zorg verwerken en zo snel mogelijk verzenden.
  2. Afleveradres Artikelen worden afgeleverd op het door de klant opgegeven adres.
  3. Verzending Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden in volgorde van ontvangst.
  4. Aflevertermijn De vermelde aflevertermijn op de website is slechts een indicatie. The Unique Labels is niet aansprakelijk voor eventuele schade of kosten als gevolg van vertraagde levering.

Douane, Heffingen en Belastingen

  1. Verantwoordelijkheid De klant is verantwoordelijk voor eventuele invoerbelastingen, douanerechten en heffingen voor internationale bestellingen buiten de Europese Unie.
  2. Aanbeveling The Unique Labels adviseert de klant om voorafgaand aan de bestelling contact op te nemen met de lokale douaneautoriteiten om de toepasselijke kosten te verifiëren.

Recht om Artikelen terug te Sturen

  1. Annulering De klant heeft het recht om binnen veertien (14) dagen na ontvangst van het artikel zonder opgaaf van redenen de koopovereenkomst te annuleren.
  2. Procedure Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient de klant The Unique Labels schriftelijk op de hoogte te stellen.
  3. Terugbetaling Artikelen moeten in oorspronkelijke staat worden geretourneerd en de klant ontvangt het reeds betaalde bedrag terug.

Foutieve Aflevering

Indien The Unique Labels een verkeerd artikel aflevert of als het artikel beschadigd is bij ontvangst, dient de klant dit binnen 48 uur schriftelijk te melden aan The Unique Labels via service@theuniquelabels.com. The Unique Labels zal de aankoopprijs plus eventuele afleverkosten vergoeden.

Overmacht

  1. The Unique Labels is niet aansprakelijk voor vertragingen of het niet nakomen van verplichtingen als gevolg van omstandigheden buiten haar redelijke controle.
  2. In geval van overmacht zal The Unique Labels de klant hierover schriftelijk informeren.
  3. Bij blijvende onmogelijkheid om aan verplichtingen te voldoen vanwege overmacht, kunnen zowel de klant als The Unique Labels het contract schriftelijk beëindigen zonder aansprakelijkheid voor eventuele schade.

Klachten

Eventuele klachten, vragen of opmerkingen met betrekking tot een aankoop kunnen schriftelijk worden ingediend bij info@theuniquelabels.com. Klanten dienen in hun e-mail de naam, het e-mailadres dat overeenkomt met de administratie van The Unique Labels, het ordernummer of bonnummer en het artikelnummer te vermelden.

Betaling

  1. Betaling kan worden verricht met creditcard, iDeal, Paypal, Klarna of contant in de fysieke winkel. Bij contante betalingen boven €10.000,- dient de klant zich te identificeren conform de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Gift vouchers van The Unique Labels kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
  2. Alle betalingen dienen te geschieden conform de instructies vermeld op de website van The Unique Labels.

Privacy

Door een aankoop te doen, verleent de klant The Unique Labels het recht om zijn persoonsgegevens te gebruiken voor de uitvoering van het contract, marketingdoeleinden en het onderhouden van contact met de klant. Het volledige privacybeleid van The Unique Labels is te vinden op de website.

Afwijkingen

The Unique Labels kan niet garanderen dat de kleuren van de artikelen exact overeenkomen met die op het computerscherm van de klant, vanwege mogelijke verschillen in beeldscherminstellingen. Daarnaast behoudt The Unique Labels zich het recht voor om de bedrijfsnaam te wijzigen naar The Unique Labels en staat het klanten vrij om contact op te nemen voor eventuele aanpassingen aan kledingstukken.

Dit zijn de volledige algemene voorwaarden van The Unique Labels.

Toepasselijk Recht en Geschillenbeslechting

  1. Op deze algemene voorwaarden en alle overeenkomsten tussen de klant en The Unique Labels is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.
  2. Eventuele geschillen voortvloeiend uit of verband houdend met deze voorwaarden of de overeenkomsten zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar The Unique Labels is gevestigd, tenzij dwingend recht anders bepaalt.